hits

Christine Drage

- www.christinedrage.blogg.no -

Den forferdelige røyte sesongen

  • 29.04.2016, 12:27

Det eneste jeg misliker med våren er den forferdelige røyte perioden hvor vinterpelsen skal av. Jeg har en blandings hund av to raser som begge røyter mye, noe som fører til ekstreme mengder med hår som skal av.

Jeg elsker hunden min, men jeg kan ikke fordra denne sesongen. Spesielt nå som jeg har en baby i tillegg. Det er veldig lite attraktivt å ha så mye hår i leiligheten. Nå har dette vart i ca 3-4 uker, så nå er det snart ikke mer hår igjen på hunden!

Hun børstes hver dag med en børste som skal fjerne det meste av løshår og under pelsen. Likevel er det masse å ta av hver gang. Det er skikkelig frustrerende, men ikke så mye annet som kan gjøres med saken. Av må det.

Neste vår vurderer jeg å bare barbere alt av om det blir like ekstremt, selv om det vil gjøre pelsen hennes dårligere.

Etter kun 10 min med børsting av pelsen så får jeg nok til å fylle opp en hel hundepose. Krysser fingrene for at dette er ferdig til over helgen, nå er pelsen blitt så tynn at jeg ikke forstår hvordan hun skal kunne miste enda mer.

Flere som har samme problem med hund?

#dyr #hund #vårproblemer

2 Kommentarer

Anette Bergsvaag

29.04.2016 kl. 12:29
Røyteperioden er det verste! Har både hund og hest som skal slippe utallige mengder med pels... Det er hår OVERALT! Haha! Så føler med deg :P

Christine Drage

29.04.2016 kl. 12:46
Anette Bergsvaag: Hehe, ja det er utrolig hvor mye som faktisk skal av... Tenker meg det er enda verre med hest i tillegg !

Skriv en ny kommentar

Om meg

Christine Drage

Velkommen til min livsstilsblogg! Jeg er en kvinne på 23 år som er over gjennomsnittet interessert i kosthold og trening. Her på bloggen vil jeg dele hverdagen min med dere som en alenemor med flere kroniske sykdommer, dele treningstips, oppskrifter og forhåpentligvis vise og motivere til en riktig livsstil.

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no