hits

Christine Drage

- www.christinedrage.blogg.no -

Jeg får aldri gå på do alene

  • 16.05.2016, 09:53

Skal jeg være helt ærlig, så kan jeg ikke huske den siste dagen jeg fikk gå på do i fred. Det må ha vært før hunden kom i hus. Lana har fått det for seg at når noen sitter seg ned på do, så betyr det leke. Om det er meg, mamma eller gjester som kommer på besøk så skal hun være med. Om døren blir lukket før hun får muligheten til å snike seg inn, høres pipingen på den andre siden til noen åpner døren.

Å ha kjæledyr er fantastisk og jeg kunne ikke tenkt meg å bo uten dyr i hus, men privatlivet får du aldri igjen. Alle som har hund eller katt kjenner nok til dette problemet. Hvis døren til badet står åpent i løpet av dagen, samler det seg opp 2-3 baller og en bamse før kvelden kommer.

#dyr #hund #husdyr #familie

2 Kommentarer

Røverdatter

09.07.2016 kl. 21:00
Katten vi har i fosterhjem er alltid med på do. Får hun ikke komme inn sitter hun utenfor og hyler. Jeg er litt usikker på om det er gulvvarmen eller selskapssyken som gjør det, men privatlivet er long gone :P

Sjarmerende på sin måte :)

Christine Drage

10.07.2016 kl. 10:24
Røverdatter: Hehe det er både sjarmerende og irriterende på en og samme tid! Jeg har en hund som fyller badet med lekene sine, siden hun innbiller seg at når jeg sitter meg ned har jeg tid til å leke med henne! :P

Skriv en ny kommentar

Om meg

Christine Drage

Velkommen til min livsstilsblogg! Jeg er en kvinne på 23 år som er over gjennomsnittet interessert i kosthold og trening. Her på bloggen vil jeg dele hverdagen min med dere som en alenemor med flere kroniske sykdommer, dele treningstips, oppskrifter og forhåpentligvis vise og motivere til en riktig livsstil.

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no