hits

Christine Drage

- www.christinedrage.blogg.no -

Hun har fått seg en som forfølger henne

  • 01.06.2016, 12:30

Vi har en nabo katt som kom til blokken vår for et par måneder siden, som fort fikk kallenavnet gatas skrekk. Første gangen jeg klarte å gå utenfor blokken med hunden etter fødselen, var katten der og satte fart rett mot oss. Jeg kjente hjertet stige opp i halsen da jeg så at katten var interessert i Lana. Akkurat da var jeg veldig ustabil på beina på grunn av bekkenløsningen, så ikke kunne jeg løfte hunden opp i armene om katten så skulle angripe heller (ja det har jeg dessverre gjort en gang tidligere).

Heldigvis ble det ikke noe slags mål den gangen, og det har heller ikke blitt det siden. I begynnelsen holdt katten seg på 1-2 meters avstand, og bare observerte henne. Litt etter litt tok han motet til seg og nå skal han helst hilse på henne hver gang vi går ut. Siden det eneste hunden min har øyne for og bryr seg om er baller, gir hun ikke mye oppmerksomhet til katta. Nå er den der nesten hver dag og ber om oppmerksomheten til Lana.

De krangler som hund og katt, er vist et ordtak. Her er det nok stikk motsatt. Skulle tro katten var blitt forelsket i hunden så ofte den slår følge etter henne og prøver å få kontakt med henne. Til og med når vi leker med ball i skogen bak blokken vår er katten der og løper etter hunden. Ikke det at hun bryr seg, hennes kjærlighet er nok for lengst gitt vekk til alle de store og små fine ballene hun får tak i.

#hund #katt #husdyr #kjæledyr

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Christine Drage

Velkommen til min livsstilsblogg! Jeg er en kvinne på 23 år som er over gjennomsnittet interessert i kosthold og trening. Her på bloggen vil jeg dele hverdagen min med dere som en alenemor med flere kroniske sykdommer, dele treningstips, oppskrifter og forhåpentligvis vise og motivere til en riktig livsstil.

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no