Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Body Wraps by It Works

Jeg jobber som en selvstendig distributør for firmaet It Works! International, hvor jeg selger kosmetikk produkter. Best selgeren vår er en fantastisk body wraps som har tatt verden med storm. Det som gjør dette produktet så spesielt er at det ikke finnes andre produkter på markedet som virker like raskt og effektivt som body wrapsene fra It Works. 

Body wraps er en stoff klut dekket med en botanisk urtemix som gir optimal oppstramming, toner og former det området på kroppen du bruker den på. Den reduserer også cellulitter, arr og strekkmerker, slik at huden blir glattet ut. Dette er først og fremst en detox kur, som tømmer området du bruker wrapsen på for avfallsstoffer samtidig som den har en slankende effekt. Det er veldig viktig at du drikker mye vann mens du holder på med en wrap-kur, for at urtemixen skal virke best mulig. Jeg er personlig avhengig av disse produktene, og har fått utrolige resultater etter fødselen. Jeg anbefaler veldig at du prøver å holde et sunt kosthold og at du er i fysisk aktivitet for å få raske resultater. Selv har jeg ikke hatt muligheten til å trene etter fødselen, siden jeg sliter med bekkenløsning, så mine personlige resultater kommer bare av å spise sunt, kombinert med disse produktene jeg selger. På kun 4 måneder har jeg gått ned 13 kg og inn 9 cm rundt magen. Jeg har hittil brukt 7 body wraps på magen og 1 på ryggen, men kommer nok til å bruke en god del til før jeg er fornøy.


Mitt personlige resultat etter 2 esker med Ultimate Body Applicator, Stretch Marks krem, Greens & Defining Gel (alle produktene finner du i nettbutikken min).
 

Jeg legger ved noen inspirasjons bilder fra kunder, som viser hva disse fantastiske produktene kan gjøre. Alle får litt forskjellige resultater ut ifra kropps fasongen, men urtemixen reduserer fett som ligger lagret inne i fettcellene slik at kroppen din tømmes for avfalsstoffer. På denne måten virker den slankende med at mange går inn flere cm på det området den brukes.

  

En pakke med body wraps inneholder 4 wraps, som du skal bruke med 72 timer mellomrom. Dette er en detox kur, og det er derfor veldig viktig å drikke mye vann både mens du har på deg en body wraps og de tre neste dagene for å få best effekt. Alle kundene mine mottar et dokument med instrukser fra meg etter bestilling av body wraps. Det er kjempe enkelt å bruke wraps, du får raske resultater og du kan ha den på under klærne dine. En body wraps kan du ha på deg fra 45 minutter til 8 timer, utifra hva du selv føler for.

Body Wraps er for både kvinner og menn, alle som ønsker å stramme opp kroppen! Har du noen spørsmål om produktene, eller ønsker å prøve dem ut selv kan du gå inn på nettsiden min http://www.drage.itworkseu.com/no, hvor du også finner mer informasjon om alle produktene.

 

#helse #fitness #itworks #komiform 

 

 

http://www.drage.itworkseu.com/no
    . . .
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits