hits

Christine Drage

- www.christinedrage.blogg.no -

Bonderomantikk

  • 22.07.2016, 16:34

I morgen har vi vært på landet i en uke og skal reise hjemover igjen. Her i Sogn er det ufattelig vakkert med fjell og fjorder, kuer som beiter på markene og små røde gårder som vi kjenner igjen fra nasjonalromantikkens vakre malerier. Det har vært en kjempe fin ferie hittil og vi har kost oss mye alle fire. Den som har kost seg aller mest er nok frøkna på fire ben, som har fått opplevd ekte bonderomantikk den uken vi har vært her.

Vi leier et feriehus som hører til et gårdsbruk her ute, og på nabo gården bor det en skikkelig kjekk kar som ser ut til å ha vunnet hjertet til tispen vår. Han løper løs her ute på tunet og passer på at alt er slik det skal være, så da han fikk øye på den fagre jenten vår måtte han selvfølgelig undersøke dette nærmere. Heldigvis fant de to tonen fra første dag, og nå kommer han bort både to og tre ganger i løpet av dagen for å hilse på. Det er kjekt å se på når de leker sammen, hvor ren og uskyldig glede to gode venner kan ha sammen.

Vi har en hund som egentlig er relativt usosial og som bare har øyne for pinner og baller, så det har vært veldig kjekt å se henne komme så godt overens med en fremmed hund. Det kan ha noe å gjøre med den landlige luften og de grønne engene, men på denne ferien har i hvert fall hun fått oppleve skikkelig bonderomantikk. Så håper jeg hun ikke får altfor mye kjærlighetssorg når vi beveger oss hjemover igjen i morgen. En sommer flørt er gøy så lenge den varer, men akkurat som med sommeren så kommer de ofte til en litt for brå slutt.

Så er det ikke så veldig synd i henne heller da, for hun har jo en kjekkas hjemme i Bergen også. Snakk om å være en løs tispe... Men så har jo hunder ikke samme syn på kjærlighet og forhold som oss mennesker. Ingen hunder som lever i monogami om de får muligheten til å følge instinktene sine. Nei der er det stikk motsatt om det er en løpetid på gang...

Jaja, alt i alt har vi hatt en fin sommer alle sammen!Håper alle firbente der ute har hatt det fint de også, det er viktig å ikke glemme dyrene sine selv om ferie sesongen er her.

#husdyr #mammablogg #sommer #hund #ferie

2 Kommentarer

SiljesWorld

22.07.2016 kl. 21:37
Å så koselig å lese <3 Kjekt at din hund og den andre har kommet godt overens :D Du må ha en riktig god tur hjemover <3

Christine Drage

22.07.2016 kl. 21:56
SiljesWorld: Tusen takk! Ønsker deg en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Christine Drage

Velkommen til min livsstilsblogg! Jeg er en kvinne på 23 år som er over gjennomsnittet interessert i kosthold og trening. Her på bloggen vil jeg dele hverdagen min med dere som en alenemor med flere kroniske sykdommer, dele treningstips, oppskrifter og forhåpentligvis vise og motivere til en riktig livsstil.

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no