Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Måneden som gikk #oktober

Jeg skal begynne med en generell oppdatering for hver måned som går, siden det er så utrolig mye som skjer i livet med et lite barn. Så her vil jeg ramse opp månedens beste og verste øyeblikk for dem som er interesserte i å følge med!

Oktober.

Månedens beste øyeblikk:
Oktober har vært en utrolig bra måned, med mange gode øyeblikk. Været har vært overraskende bra, og det har egentlig ryggen min også vært. Så da har vi hatt muligheten til å tilbringe mer tid utendørs, noe som har vært fantastisk deilig. Hvis jeg må velge bare et øyeblikk , så må det ha vært øyeblikket Freya begynte å snakke. Det er en utrolig følelse å se et lite barn utvikle kunnskapene sine, spesielt når det lille barnet er sitt egent!

Månedens ord:
Det er definitivt MAMMA, med store bokstaver og utropstegn! Det finnes virkelig ikke et vakrere ord enn nettopp dette.

Månedens opptur:
Jeg fikk endelig svar på alle undersøkelsene og testene jeg har gjort angående ryggen og bekkenet. Etter å ha gått i mange måneder med intens smerte, så er det utrolig deilig å få vite hva som er galt. I tillegg til å slite med kronisk bekkenløsning har jeg en revmatologisk betennelse i bekkenet, altså må jeg begynne på medisiner mot det. Det viser seg også at jeg har fått fibromyalgi etter fødselen. Dette er jo ikke akkurat to gode nyheter, men når man vet hva som er galt er det lettere å behandle det! Så jeg forholder meg ganske positiv.

Månedens nedtur:
Bekkenet har begynt å bli ustabilt igjen, etter 1,5 mnd på plass. Det er veldig kjedelig å gå tilbake til gangvansker etter å ha vært bedre over en lengre periode. Jeg har nok ikke vært like flink til å trene de siste to ukene på grunn av ekstremt lite søvn og mye hodepine, så der må jeg skjerpe meg litt. Ingen liker å trene når de føler seg uvel, men så er det ekstremt viktig å prøve å gjennomføre det likevel. Spesielt hvis man får negative konsekvenser ved å ikke trene.

Månedens bilde:Forventninger til neste måned:
November er den måneden jeg alltid ser minst frem til. Det er en måned som alltid har gått ekstremt sakte. Siden jeg er en ekstrem juleelsker, så går dagene før desember utrolig sakte. Igjennom hele november blir vi lokket med julemotiver, butikkene begynner å spille julemusikk, for ikke å snakke om alle julekakene og julegodteriet som sitter på hyllene og roper ut til oss. Likevel er det litt for tidlig å slippe vårt indre julemonster ut. På den andre siden har jeg planer om å bli ferdig med alle julegavene før desember begynner, slik at vi kan bruke all tid og energi på koselige aktiviteter når julemåneden er her.

Hvordan har din måned vært?

#mammablogg #baby #familie #oktober #månedensomgikk #mamma #hverdag

 

 

    . . .

Silje Helen Sjøthun

01.11.2016 kl. 21:11
Jenta de er helt nydelig <3 Håper smertene i rygg og bekken kan bli bedre snart da siden de har funnet ut hva det er! Krysser fingrene :-)

Christine Drage

01.11.2016 kl. 21:15
Silje Helen Sjøthun: Tusen Takk Silje, håper på det samme :) <3

Victoria Larsen

01.11.2016 kl. 22:31
Så artig lesing :)
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits