Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Stillhet, frost og kalde hender

Nå er vinteren kommet. Det er frost på bakken, det er kaldt i luften og det er mørkt ute klokken 17.00. Det var utrolig kaldt når vi var ute på trilletur i dag, men også ganske deilig. Vi våkner jo skikkelig av den skarpe og friske luften. Egentlig så er vinteren en veldig deilig årstid så lenge man kler seg skikkelig.

Siden jeg er alene med baby og hund, så blir det en god del trilleturer på oss. Har man hund så må man ut i alt slags vær. Jeg har alltid vært et friluftsmenneske og elsker å tilbringe tid utendørs. Det finnes gode sider med alt slags vær, til og med når det regner. Har du det kjipt når du er ute så er det enten noe feil med innstillingen din eller så har du for lite klær på deg. Så enkelt er det.

Her kommer noen koselige bilder fra parken i dag, hvor de siste restene etter høsten holder på å forsvinne. Jeg synes det er noe magisk med frosten og kulden, selv om det er trist å se de fine høstfargene forsvinne. Frost er et tegn på at snøen ikke er langt vekke, så snart blir det kanskje litt snøbilder også.

Håper alle har hatt en fin onsdag<3

#mammablogg #baby #familie #natur #hund #høst #vinter #norge #mammalivet

    . . .

Victoria Larsen

03.11.2016 kl. 19:42
Nydelige bilder! :D

Marianne

03.11.2016 kl. 20:27
Ååå, så herlige bilder <3 jeg er så enig i at vinteren ikke er så verst om man kler seg godt! Slike dager som har vært nå er hvertfall helt fantastisk. Men dager med slaps, regn, snø, is på bakken, vind og storm klarer jeg meg fint uten :P haha!

Christine Drage

03.11.2016 kl. 20:36
Marianne: Tusen takk <3 Hehe ja om jeg kan velge hva slags vær jeg vil være ute i så er det alltid ekstra deilig når det er sol ! Og vinteren er nydelig så lenge det ikke blir altfor glatt på bakken, da er det litt skummelt å gå ut med barnevogn! :)

spisogspar

03.11.2016 kl. 22:14
Ja det er herlig å være ute sålenge man kler seg godt :D Nydelige bilder :))

Christine Drage

03.11.2016 kl. 22:16
spisogspar: Tusen takk :))
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits