Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Når den første snøen kommer

Når den første snøen kommer er det mange som reagerer forskjellig. Noen jubler av glede mens andre feller en liten tåre. Veiene blir glattere og panikken kommer til dem som fremdeles ikke har byttet til vinterdekk. Barna gleder seg over de uendelige mulighetene til å gå ut med akebrett og stå på ski. De eldre gruer seg til å gå ut av leiligheten, mens skolebarna har snøballkrig.

Jeg blir alltid overlykkelig når snøen kommer, det er noe magisk med snø. Både babyen og hunden så rart på meg da jeg ikke klarte å holde tilbake et lite gledeshyl lørdags morgen. Så var jo det litt forgjeves, siden det lille hvite teppet som rakk å legge seg på gresset forsvant like fort som det kom. Jeg føler egentlig at det er det samme hvert år. Den første snøen forsvinner den dagen den kommer, så blir det natt og den nye snøen legger seg. Er vi heldig varer den opp imot en uke før alt blir til slaps og søle. Også går det et par uker før snøen kommer tilbake igjen. Jeg elsker snøen, men jeg kan ikke fordra den perioden når snøen smelter og når det både er vått og glatt på bakken. Spesielt nå med tanke på bekkenløsningen så er det litt skummelt. Da hadde det vært bedre om snøen kunne lagt fint frem til julen.

Det virker ikke som om den lille har gjort seg opp en mening om snøen enda, men det blir kjekkere når hun kan få krype rundt i den litt senere. Jeg er på jakt etter overtrekks sko, som hun kan ha på seg for å krype i snøen uten å bli våt.

Jeg er født i desember og derfor et vinterbarn, så når det nærmer seg den tid blir jeg alltid ekstra giret. Jeg elsker snøen. Elsker vinteren. Elsker julen.

Er du glad i snø?

#baby #mammablogg #snø #vinter #familie #hund #mamma

    . . .

Victoria Larsen

07.11.2016 kl. 19:12
herlige bilder :)

Christine Drage

07.11.2016 kl. 19:17
Victoria Larsen: Tusen takk :)

lisarorvik

07.11.2016 kl. 20:29
Så utrolig koselig :) (Har en stor giveaway konkurranse, til en verdi på over 1000kr. Bli gjerne med)
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits