Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Stor baby, lite barn

I dag er verdens beste lille troll blitt 9 måneder! Det er helt utrolig hvor fort de små utvikler seg, etter at de kommer over 6 måneders perioden. Hun mister mer og mer de tydelige baby pregene og blir mer og mer et lite barn. Jeg prøver å finne et ord som beskriver den fasen hun er i nå, men klarer rett og slett ikke å finne frem til det. Noe som er ganske uvanlig for meg. Det nærmeste ordet jeg kommer til er toddler på engelsk, som da er fasen mellom baby og barn. Den fasen blir oftes satt til 1-3 år, men jeg føler hun er blitt så stor at hun allerede er der.

Nå kryper hun på sin egen merkelige måte, og kommer seg frem dit hun vil. Hun klarer å stå så lenge hun har noe å lene seg til, og hun vinker med armene hver gang noen sier hei eller hade til henne. Hvis hun føler at hun har fått litt lite oppmerksomhet de siste minuttene så hyler hun og synger på en og samme tid, for å forsikre oss om at hun fremdeles er her. Nå kommer personligheten sterkere frem, og jeg kjenner jeg er litt nervøs for hvem hun kommer til å bli. Foreløpig er hun verdens godeste koseklump, men hun er så sta og egenrådig at det av og til er litt skremmende.

Til tider kan hun være en skikkelig trollunge. Skal vi få på henne pysjamasen om kvelden, så må vi være to for å få det til. Hun spreller med både armer og ben hver gang vi løfter henne opp, og er i konstant bevegelse. Jeg skjønner virkelig ikke hvor hun får energien sin fra. Hun er den rake motsetningen fra meg, når jeg var liten. Om nettene vekker hun meg fremdeles 2-3 ganger for å få melk, selv om hun spiser godt av både melk, grøt og middag på dagtid.

Den lille jenten min blir mer rampete for hver uke som går, men hun er også helt ufattelig herlig. Hun har skikkelig glimt i øyet, og jeg synes synd på dem som får ansvaret over henne i barnehagen!

#mammablogg #baby #familie #barn #toddler

    . . .

Victoria Larsen

18.11.2016 kl. 22:41
Så nydelig!

Christine Drage

18.11.2016 kl. 22:42
Victoria Larsen: Tusen takk! :)
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits