Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Babyer er små monstre

Dette er ansiktet til et monster, mitt lille monster. Hun klorer, slår, vekker meg før klokken 05.00 og skriker om hun ikke får være med meg inn på do. Jeg har en liten, utspekulert baby med sadistisk humor som konstant prøver å utfordre tålmodigheten min. Jeg har ikke sovet mer en 3-4 timer sammenhengende på 6 måneder, og føler meg som en av zombiene i the Walking Dead hver morgen jeg må stå opp.

Å være småbarnsforeldre er utrolig slitsom, mer enn du noen gang kan forestille deg. Du vil konstant bli utfordret og du vil finne sider av deg selv som du ikke viste eksisterte. Babyer er små monstre forkledd som små uskyldige engler. Vil du ha barn kan du kysse nattesøvnen din farvel, ønske velkommen til overvekt og pakke vekk alle merkeklærne og ting du har av verdi. For fra den dagen du gir liv til en liten baby, må du gi slipp på ditt gamle liv.

Fra den dagen av lever du først og fremst for å oppdra og beskytte barnet ditt. Og akkurat det, er ingen enkel jobb! Om du er en av dem som ser på Instagram kontoer og tenker at småbarns livet ser så idyllisk ut, ikke tro på bildene. Virkeligheten er tøff. Det vil bli utallige søvnløse netter og mange dager med tårer, men også utrolig mange dager med latter og glede.

Midt i all frustrasjonen over det lille monsteret du har vært med på å lage, vil du føle en ubeskrivelig kjærlighet. En kjærlighet så sterk at absolutt alt dette lille monsteret måtte finne på, øyeblikkelig blir tilgitt. Det at hun saboterer leiligheten, gulper på dine favoritt antrekk eller river av deg store deler av håret ditt vil bli glemt det øyeblikket den lille smiler til deg. For det finnes ingenting vakrere enn sitt egent barn, monster eller ikke monster.

#baby #babyer #kids #familie #barn #samfunn #mamma #mammablogg #alenemor

    . . .

Victoria Larsen

22.11.2016 kl. 21:35
Åh, så søt <3

Christine Drage

22.11.2016 kl. 21:53
Victoria Larsen: Tusen takk Victoria :)

spisogspar

22.11.2016 kl. 22:32
Herlig skrevet <3

Christine Drage

23.11.2016 kl. 07:03
spisogspar: Tusen takk <3

23.11.2016 kl. 18:27
Slik oppfatte ikke æ småbarnslivet i det hele tatt! Kan være æ e heldig. Æ får både sove om natta og gå på do i fred.

Christine Drage

23.11.2016 kl. 18:42
Anonym: Ja da tror jeg faktisk at du er veldig heldig! I hvert fall når det kommer til det å få sove i fred, for det er nesten uvanlig om du har en liten under året :) men da er jeg kjempe glad på dine vegne! Det finnes jo ikke noe bedre enn en snill baby
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits