Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Galskapen lenge leve

Black Friday. Verdens største tilbuds-dag, eller verdens dårligste?

Nå har det vært annonsert tilbud og fantastiske kampanjer i stort sett alle butikker og kjøpesentre i flere uker. Alle mener at de beste tilbudene er å finne hos dem. I dag var det lange køer utenfor kjøpesentrene og butikker for å sikre seg de beste tilbudene. Galskap.

Det er noe merkelig som skjer med mennesker hver gang det annonseres at ting er på tilbud. Selv om det er helt unødvendige ting som vi gjerne ikke trenger. Så er det noe som skjer inne i oss når vi ser at det står skrevet med store bokstaver Tilbud 50-70%. Hva? Ja men kanskje jeg trenger det like vel... Sier den lille stemmen inne i hodet ditt som ønsker å svi hull i lommeboken.

De siste årene har Black Friday slått hardt til i Norge, hvor nordmenn flest legger julegave shoppingen til denne spesifikke dagen. Det betyr at det er enormt med trafikk på sentrene på slike dager. I år har det vært en del i media at disse tilbudene som blir annonsert i flere av butikkene bare er tull og lureri. Hvor butikkene setter opp prisene uken før, for så å sette dem på "salg" når Black Friday dagen er der. Slik kan vi faktisk ende opp med å betale mer for den rabatterte varen, enn hva den egentlig koster til normal pris. Så pass på hva det er du hamstrer med deg i butikkene. Alt er ikke billig selv om det er på tilbud.

I år bestemte jeg meg for å holde meg unna butikk stresset. Det er noe med det å kaste bort tid i lange køer med bekkenløsning og en liten baby, som ikke frister. Derfor har det blitt litt online shopping her hjemme i stedet. De aller fleste butikkene har også salg i nettbutikken, for dem som ikke har fått det med seg. Slik fikk jeg gjort unna litt julegave shopping i dag tidlig, uten å stresse, svette eller få vondt i beina.

Black Friday kan være både positivt og negativt, ut ifra hvor flinke vi er til å undersøke før prisen på varene vi vil kjøpe. Jeg har handlet litt på CDON, Jollyroom og Lekmer, hvor jeg på forhånd sjekket ut hva prisen på de varene jeg ville ha var. Slik kan vi være sikre på at vi faktisk gjør en god deal. Og når det er sagt, har jeg faktisk en egen Black Friday kampanje i nettbutikken min. Hvor det er 2 for 1 på flere av bestselger produktene. Om du ønsker å ta en titt på det og kanskje kjøpe inn litt originale julegaver til familien i år så finner du link her. Tilbudet varer helt til mandag.

Har du gått bananas i dag og handlet for flere tusen? Eller er du en av dem som foretrekker å holde deg hjemme mens gribbene herjer i butikkene?

#mammablogg #baby #familie #blackfriday #shopping #fredag #blogg #barn

    . . .

Victoria Larsen

25.11.2016 kl. 19:52
Ønsker deg en god helg :-)

spisogspar

27.11.2016 kl. 21:31
Ja det er nok mye lureri også, ikke alt som er "gode tilbud" :))
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits