Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Jakten på det perfekte julekortet

Å ta fine nok bilder til at de kan brukes på julekort, er en kunst i seg selv. Spesielt når det skal være både hund og baby med på bildet. Vi pleier alltid å lage og bestille julekort i November, slik at de kan skrives og sendes i begynnelsen av Desember. I år fikk jeg lov til å stelle i stand en litt mer profesjonell photoshoot enn tidligere, siden jeg har fått en enorm lidenskap for foto. Alle måtte pyntes, men heldigvis for hunden så fant jeg ikke igjen nisse luen hennes... Jeg har heklet nisse kjolen til datteren min, og må si meg veldig fornøyd med resultatet!

Nå har det seg sånn at det faktisk er veldig vanskelig å holde fokuset til både en hund og baby på en og samme tid. Derfor ble det en del bilder som ikke ble akkurat slik som planlagt. Ut av 100 bilder ble det nemlig kun 2 som var brukbare til julekort! Her kan dere se noen av de bedre bildene vi fikk ut av photoshooten:

Nå har vi pyntet juletreet og julestemningen er definitivt på plass! Flere som gleder seg til jul?

#mammablogg #mamma #baby #blogg #familie #hund #barn #advent #julestemning

    . . .

Victoria Larsen

27.11.2016 kl. 21:59
Herlige bilder :D

Christine Drage

27.11.2016 kl. 22:05
Victoria Larsen: Tusen takk Victoria :))

hammergirl

27.11.2016 kl. 22:43
Utrolig herlig kjole på Hu lille, masse fine bilder.

Christine Drage

28.11.2016 kl. 06:45
hammergirl: Tusen takk <3
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits