Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Måneden som gikk #november

November.

Månedens beste øyeblikk
November har vært en veldig fin måned, jeg har fått god utbytte av de nye medisinene mine og orker å finne på mer ting i hverdagen. Denne månedens beste øyeblikk var da datteren min viste meg at hun er en liten spøkefugl. Nå er hun mer med på det vi gjør, og hun forstår så utrolig mye. Hun elsker tittei-leker og er en skikkelig tullefant. De gangene Freya ikke er klar til å legge seg, selv om det er tid for en lur, pleier jeg å fortelle henne et eventyr. Da ligger vi i sengen og bare koser oss sammen til hun blir litt mer trøtt. Siden det eneste eventyret jeg husker uten å ha en bok tilgjengelig er De tre bukkene bruse, så har jeg altså brukt dette eventyret mye. Så nå kan hun det utenat og for omtrent en uke siden begynte hun å tulle seg når "Trollet kommer". Hver gang jeg sier "Nå kommer jeg og tar deg" Hyler hun og biter meg før jeg klarer å "ta" henne. Og det er utrolig herlig! 

Månedens ord
Hittil har det ikke blitt sagt noen flere ord, så mamma er fremdeles øverst på listen.

Månedens opptur
Jeg har begynt på et nettbasert magasin journalist kurs, som jeg absolutt elsker! De siste ukene har jeg kriblet med ny inspirasjon og skrevet mye mer enn før. Det blir mindre innlegg på bloggen, siden jeg jobber med artikler jeg har tenkt å selge til ulike magasiner i stedet. Derfor blir det litt mindre oppdateringer enn vanlig, men jeg skal prøve å være mer aktiv nå i desember.

Månedens nedtur
Etter mange turer til forskjellige leger og fysioterapeuter har jeg blitt hevet på den ene diagnosen etter den andre. Det er litt fortvilende å sitte igjennom den samme samtalen om og om igjen hvor jeg må fortelle om alle plagene jeg har hatt etter fødselen.Til slutt har de vist kommet til en konklusjon om at jeg har diagnosen Bekhterev, så nå har jeg lest meg litt opp om hva det går ut på. Nedturen var å få høre at det jeg lenge har trodd var bekkensmerter, viste seg å være noe langt mer alvorlig som jeg må leve med resten av livet. Likevel prøver jeg å være positiv og se ting fra den lyse siden. Nå som jeg vet hva som er galt, kan jeg få riktig behandling for smertene.

Månedens bildeForventninger til neste måned
Nå som desember måneden er godt i gang er jeg full av forventninger. Jeg elsker julemåneden og alt som kan minnes om jul! Og siden dette blir den første julen sammen med den lille i hus, så gleder jeg meg ekstra mye.

Bring on the Chrismas Spirit! 

#baby #mammablogg #hverdag #familie

 

    . . .

spisogspar

02.12.2016 kl. 22:36
Så spennende med journalist kurs :) Ja revmatisme og Bekhterev er ikke noe greit, håper du vil bli bedre <3

Christine Drage

11.12.2016 kl. 08:00
spisogspar: Tusen takk <3

Victoria

03.12.2016 kl. 02:28
Veldig fint innlegg! God helg :)

Christine Drage

11.12.2016 kl. 08:01
Victoria: Tusen takk :-)
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits