Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Vi baker pepperkaker!

I går bakte vi sesongens første pepperkaker, noe som var utrolig koselig. Vi brukte Bertas ferdig lagde deig, som ble anbefalt som den beste i Foreldre & Barn. Tidligere har vi ofte kjøpt den som selges på IKEA i tillegg til at vi lager en porsjon med hjemmelaget deig. Nå viser det seg at den deigen fra IKEA har et veldig høyt salt innhold, og det skader ikke å prøve ut noe nytt en gang i blant. Og denne ble en suksess! God å jobbe med og enda bedre på smak.

Pepperkaker er en fast juletradisjon hos oss, og vi ender ofte opp med å lage både 2 og 3 porsjoner. En del går selvfølgelig til å lage pepperkakehus som vi skal gjøre senere.

Nå er den lille jenten min snart 10 måneder og hun får stort sett lov til å smake på det meste. Selv om jeg prøvde å holde henne vekke fra pepperkakedeigen så fikk hun i seg et par biter. Den falt vist veldig i smak...

I løpet av bakingen endte hun opp med ganske mye gris i håret, og fikk derfor en rask hårvask før kakene kunne nytes til Barne-Tv. Og det var stas! Kakene likte hun veldig godt, så de skal vi nok kose oss en del med i julen.

Foretrekker du å kjøpe ferdig laget pepperkakedeig eller liker du å lage den selv?

#mammablogg #familie #baking #jul #kaker #pepperkaker #baby

    . . .

Victoria Larsen

03.12.2016 kl. 12:43
Sååå koselig! :D
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits