Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Vår Lucia-dag

Da er det den 13. Desember og hele landet baker boller! Eller i hvert fall, veldig mange barnefamilier. Nå har det seg sånn at hvis vi Googler noe vi har lyst til å lage, så blir vi bombadert med tusen forskjellige oppskrifter. Så siden jeg ble kjempe fornøyd med den oppskriften vi brukte i dag vil jeg gjerne dele den her, dere finner oppskriften på bloggen Det søte liv .

Dette er en kakeblogg som sikkert de aller fleste har vært innom minst en gang, i jakten på gode oppskrifter. Jeg har prøvd ut veldig mange oppskrifter fra denne bloggen her, og har blitt ganske så fornøyd med alle. Faktisk så er de fleste bloggene jeg følger matblogger! Det er så deilig å få gode tips til mat som er enkelt og raskt å lage i en ellers så hektisk hverdag.

Vi hadde en venninne og sønnen hennes på besøk i dag for å bake sammen med oss. De små hadde det kjempe kjekt med å grise litt med bolledeig, spise rosiner og ikke minst de ferdig stekte bollene! Her er et lite bildedryss av vår Lucia-dag.

Det er så koselig å bake med Freya, hun stor trives med å få grise masse og smake litt på det vi holder på med. Og boller, det er hun glad i!

#luciadagen #13desember #saintlucia #jul #juleglede #mammablogg #baby #barn #familie

    . . .

lisarorvik

13.12.2016 kl. 20:51
Så utrolig koselig :) (Har en stor giveaway konkurranse med kjempe fine premier, bli gjerne med)

Elise

14.12.2016 kl. 08:48
Så koselig :)

Christine Drage

19.12.2016 kl. 19:04
Elise: Tusen takk Elise! :)
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits