Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

O jul med din glede

Så var julen over for denne gangen også, eller delvis over for vi har jo et par dager igjen av juletiden. Jeg får alltid en tom følelse som sitter og gnager et sted inne i meg, når julaften er overstått. Det er rart når man har gått og gledet seg i mange dager, uker og for noen i flere måneder, også er det plutselig over. Det er litt av et antiklimaks. Julen var koselig den, det er ikke det jeg mener. Men at jeg faktisk foretrekker de vente dagene i forveien. Nå er det jo ikke noe å glede seg til lengre.

Vi hadde en koselig julefeiring, hvor min far og samboeren hans kom til julelunsj hos oss på formiddagen og åpnet litt pakker sammen med oss. Etterpå var det en liten lur for prinsessen og julemiddag, etterfulgt av flere gaver. Jeg tror den lille fikk litt mye inntrykk på en og samme tid, så hun var veldig sliten da kvelden kom. Her er litt bilder fra vår første jul med en baby i hus!

Håper alle har hatt en fin juletid hittil,

God Jul fra oss !

#blogg #baby #jul #christmas #mammablogg #familie

    . . .

spisogspar

26.12.2016 kl. 11:26
Så koselige og fine bilder <3

Christine Drage

31.12.2016 kl. 19:45
spisogspar: Tusen takk <3

Victoria Larsen

26.12.2016 kl. 12:18
Såå fine bilder <3
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits