Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

En vinterdag i 2017

Så våknet hele Norge (i hvert fall Bergen) opp med snø som dalte ned fra himmelen, og et vakkert hvit teppe som spredde seg så langt øye kunne se. Noen ble glade, andre ble irritert og kanskje til og med oppgitt. En ting er sikkert, og det er at vi alle tenkte det samme. Hvor var denne snøen i jula?

Selv om jeg egentlig var helt utslitt etter enda en dårlig natt med en trollunge som ikke ville sove, så kom vi oss ut døren for å nyte årets første snø. Jeg får av en merkelig grunn alltid ny energi når jeg ser at det er snø ute. Hvor den energien blir hentet fra vet jeg ikke, siden jeg har maks sover 4-5 timer (ikke sammenhengende) de siste ukene. Kanskje det er lyset fra den hvite snøen som varmer opp i hjertet eller alle barndomsminnene om glade snødager. Hvem vet, vi kom oss i hvert fall ut i det fine været og er par bilder ble det også tatt.

At snøen kom nå, passet oss utrolig bra. Spesielt med tanke på den firbeinte som var livredd for å gå ut i går etter marerittet med fyrverkeri natten. Nå har det seg slik at jeg har en utrolig smart hund, som skjønner mer enn hva hun har godt av. I det øyeblikket jeg sa ordet "snø" til henne, spisset hun ørene og tasset bort til terrasse døren. Jeg lot henne gå ut og sjekke ut terrenget, og med litt snø på snuten så var plutselig marerittet glemt. Snø kan vist være terapi for både de tobeinte og firbeinte. Jeg filmet litt av den vakre snøgleden, som jeg planlegger å vise til dere i en videoblogg. Nå har jeg ikke laget en videoblogg før, så får se om jeg får den ferdig til i morgen!

Ønsker alle en fortsatt fin snødag!

#mammablogg #babyblogg #familie

    . . .

Victoria Larsen

02.01.2017 kl. 19:14
Så flotte bilder!

Christine Drage

02.01.2017 kl. 19:23
Victoria Larsen: Tusen takk :)
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits