Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Barnehage innkjøring

Datteren min er bare litt over 10 måneder men begynner nå i barnehagen. Helst vil jeg være hjemme med henne helt til hun er nødt til å gå på skolen, men jeg klarer det ikke. Det er ikke fordi jeg må tilbake i arbeid eller fordi jeg ønsker mer tid for meg selv. Det er på grunn av at jeg ikke klarer å ta meg av henne alene hver dag, fra morgen til kveld.

Det er utrolig slitsom å være kronisk syk, både fysisk og psykisk. Å ha en liten og aktiv jente, som forventer å bli underholdt hele dagen gjør det mer slitsom. Jeg vil henne alt det beste, og tror faktisk at hun vil få det bedre på dagtid i barnehagen enn sammen med meg. Og det er ikke fordi jeg ikke vil være med henne, for det vil jeg. Uansett om jeg er vekke fra henne i 5 minutter eller 5 timer, så savner jeg henne. Det føles på en måte som om jeg etterlater en del av meg selv, en viktig del som jeg ikke kunne klart å leve uten. Og da sier det seg selv at det er veldig viktig at hun blir tatt godt vare på, av personer jeg stoler på.

Nå er vi så heldige at både jeg og min mor har god kjennskap til de som jobber i barnehagen hun har fått plass i, så da blir det med en gang tryggere å levere henne der!

#familie #barn #baby #barnehage #kronisksyk #alenemor

    . . .

Victoria Larsen

05.01.2017 kl. 20:08
Ønsker deg en god Torsdagskveld :-)

Marianne

05.01.2017 kl. 22:10
Åh, jeg kjenner igjen følelsen! Det er hardt i starten, men jeg tror det kommer til å gå kjempe fint. Hun kommer til å kose seg kjempe masse, utvikle seg og lære seg masse nytt. I tillegg vår hun være aktiv på en måte som ikke er mulig hjemme. Og det at du får ta det litt mer med ro på dagtid vil nok hjelpe deg også! Dette kommer til å gå kjempe fint <3

Christine Drage

05.01.2017 kl. 22:14
Marianne: Ja jeg håper det ! Hun er jo en veldig sosial liten jente, så håper og tror at hun vil trives ganske fort <3
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. Jeg er en kronisk syk alenemor, som prøver å få hverdagene til å gå rundt. For kontakt eller samarbeid, send email til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits