Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Min datters andre familie

I morgen kommer farmor fra Portugal for første gang på besøk, for å treffe barnebarnet sitt. Vi har snakket en del sammen over messanger, og hun virker som et genuint godt og omsorgsfullt menneske. Selv om det har vært utrolig kjekt med meldinger og oppmerksomhet fra henne, så kjenner jeg på en følelse i magen som ikke er helt fornøyd med at dette besøket skjer nå.

Det er så mye og så lite som skjer på en og samme tid. Både jeg og min mor er utslitt av å prøve å sjonglere ansvaret over det lille trollet mitt, og får så vidt dagene til å gå rundt. Så å underholde et annet menneske virker utrolig slitsomt, sikkert mer enn hva det faktisk er. Vi har jo en veldig liten familie, og barnefaren har gjort det klart at han stiller ikke opp med annet enn økonomisk bistand. Så for datteren min er jo det veldig bra at hun får kontakt med den andre halvdelen av familien hennes. For hun har jo to, selv om det i mine øyne bare er oss her i Norge som er familien.

Så i kveld repeterer jeg på portugisisk og prøver å få aksenten min til å høres delvis normal ut. Nå er det mange måneder siden jeg har snakket annet enn norsk, så det blir nok en utfordring i helgen da hun kun snakker Portugisisk.

#baby #mamma

    . . .

Victoria Larsen

06.01.2017 kl. 19:08
Så koselig bilde <3
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. Jeg er en kronisk syk alenemor, som prøver å få hverdagene til å gå rundt. For kontakt eller samarbeid, send email til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits