Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Et lite mirakel

Datteren min er nå litt over 10 måneder og 2 uker. Hun har våknet minst 1-2 ganger om natta de siste månedene og da gjerne vært oppe i 30 minutter til 2 timer. Det er slitsomt det, som en alenemor. Så fant vi ut en dag denne uken at det er meg hun reagerer på, altså lukten av mammaen sin. Hver gang jeg skulle legge meg inn på rommet for å sove, enten om klokka var 19.00, 21.00 eller 24.00, så våknet hun automatisk i løpet av 30 minutter.

Dermed kjøpte jeg en sammenleggbar seng, som jeg nå sover på midt i stuen. Den er ikke spesielt behagelig, men det er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge! For fra det øyeblikket jeg holdt meg vekke fra "barnerommet", ja da begynte den lille å sove bedre. Så siden vi ikke har flere soverom må jeg altså sove i stuen inntil videre. Selv om sengen er liten og knirker når jeg snur meg, så får jeg lov til å ligge i fred. Og DET er et mirakel det!

Da jeg sjekket klokken og så at den var over 07.00, begynte jeg nesten å gråte av glede. Så lykkelig ble jeg. Etter å ha vært utmattet og mildt sagt torturert av min egen baby i lange tider om nettene, så er dette virkelig noe å juble for! Det er kanskje vanskelig for dere som ikke er småbarnsforeldre å forstå, men dette er altså det beste som kunne skjedd akkurat nå. Til og med bedre enn å vinne i Lotto. Så i dag skal bli en god dag!

#baby #barn #familie #søvn #mamma #hverdag

    . . .

Marianne

07.01.2017 kl. 11:36
Åh, for en lur idé! Og SÅ bra at det funker <3

Christine Drage

09.01.2017 kl. 08:56
Marianne: Hehe ja, er ufattelig deilig å få litt kontinuerlig søvn! <3

Victoria Larsen

07.01.2017 kl. 12:10
Så deilig, da! Ønsker deg en god Lørdag :-)

Christine Drage

09.01.2017 kl. 08:55
Victoria Larsen: Tusen takk! :)
så søtt bilde! så digg da! God helg!
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. Jeg er en kronisk syk alenemor, som prøver å få hverdagene til å gå rundt. For kontakt eller samarbeid, send email til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits