Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Sommerfest i barnehagen

For et par dager siden var det sommerfest i barnehagen til prinsessen min, og avslutningsfest for de som skal begynne på skolen til høsten. Det er rart å tenke på at hun allerede har gått et halvt år i barnehagen, og at hennes første sesong der snart er over.

Tiden flyr, slik som alle sier, og barna vokser. Det er tydelig at hun trives veldig godt i barnehagen så jeg angrer ikke et sekund på at hun begynte rett før hun fylte 1 år. Faktisk har det gått bedre enn forventet, og jeg kunne nesten ønsket at hun sutret litt mer eller viste tegn til at hun ville være mer med meg! Da hun kryper av gårde uten å se seg over skuldrene en gang, når hun slippes løs i barnehagen. At hun trives så godt er definitivt for det beste, men mammaegoet mitt ønsker at hun trengte meg litt mer.

Det var veldig koselig på avslutningsfesten og jeg gleder meg til flere slike arrangementer som vil komme opp igjennom årene!

    . . .

Victoria Larsen

16.06.2017 kl. 11:58
Så koselig! Kjempe fine bilder :D
Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. Jeg er en kronisk syk alenemor, som prøver å få hverdagene til å gå rundt. For kontakt eller samarbeid, send email til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits