Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Galskapen lenge leve

Black Friday. Verdens største tilbuds-dag, eller verdens dårligste?

Nå har det vært annonsert tilbud og fantastiske kampanjer i stort sett alle butikker og kjøpesentre i flere uker. Alle mener at de beste tilbudene er å finne hos dem. I dag var det lange køer utenfor kjøpesentrene og butikker for å sikre seg de beste tilbudene. Galskap.

Det er noe merkelig som skjer med mennesker hver gang det annonseres at ting er på tilbud. Selv om det er helt unødvendige ting som vi gjerne ikke trenger. Så er det noe som skjer inne i oss når vi ser at det står skrevet med store bokstaver Tilbud 50-70%. Hva? Ja men kanskje jeg trenger det like vel... Sier den lille stemmen inne i hodet ditt som ønsker å svi hull i lommeboken.

De siste årene har Black Friday slått hardt til i Norge, hvor nordmenn flest legger julegave shoppingen til denne spesifikke dagen. Det betyr at det er enormt med trafikk på sentrene på slike dager. I år har det vært en del i media at disse tilbudene som blir annonsert i flere av butikkene bare er tull og lureri. Hvor butikkene setter opp prisene uken før, for så å sette dem på "salg" når Black Friday dagen er der. Slik kan vi faktisk ende opp med å betale mer for den rabatterte varen, enn hva den egentlig koster til normal pris. Så pass på hva det er du hamstrer med deg i butikkene. Alt er ikke billig selv om det er på tilbud.

I år bestemte jeg meg for å holde meg unna butikk stresset. Det er noe med det å kaste bort tid i lange køer med bekkenløsning og en liten baby, som ikke frister. Derfor har det blitt litt online shopping her hjemme i stedet. De aller fleste butikkene har også salg i nettbutikken, for dem som ikke har fått det med seg. Slik fikk jeg gjort unna litt julegave shopping i dag tidlig, uten å stresse, svette eller få vondt i beina.

Black Friday kan være både positivt og negativt, ut ifra hvor flinke vi er til å undersøke før prisen på varene vi vil kjøpe. Jeg har handlet litt på CDON, Jollyroom og Lekmer, hvor jeg på forhånd sjekket ut hva prisen på de varene jeg ville ha var. Slik kan vi være sikre på at vi faktisk gjør en god deal. Og når det er sagt, har jeg faktisk en egen Black Friday kampanje i nettbutikken min. Hvor det er 2 for 1 på flere av bestselger produktene. Om du ønsker å ta en titt på det og kanskje kjøpe inn litt originale julegaver til familien i år så finner du link her. Tilbudet varer helt til mandag.

Har du gått bananas i dag og handlet for flere tusen? Eller er du en av dem som foretrekker å holde deg hjemme mens gribbene herjer i butikkene?

#mammablogg #baby #familie #blackfriday #shopping #fredag #blogg #barn

Halloween GiveAway!

Akkurat nå så har jeg en stor Halloween GiveAway med It Works produkter på Facebook. Konkurransen varer frem til søndag, så her er det bare til å hive seg på!

For dere som ikke vet hva It Works er, så er det et kosmetikk firma drevet av selvstendige distributører. Alle produktene de produserer er 100% økologiske, alt ifra hudpleie produkter til slankende produkter. Og viktigst av alt er dette produkter som gir skikkelige resultater! Jeg elsker å lage konkurranser og GiveAways og har nå laget i stand en gavepose med testere av de mest populære produktene vi selger. I denne gaveposen finner du:

1. En Body wrap
Body wraps er bestselgeren vår. Det er et produkt som tømmer kroppen for avfallsstoffer samtidig som den strammer, former og toner området den blir brukt på.

2. En Facial wrap
Facial wrap er en dyp hydrerings maske til ansiktet som både gir fuktighet og renser huden.

3. En Defining Gel tester
Defining Gel er en krem som gir ny glød til huden. Den er super mot strekkmerker, cellulitter og arr.

4. To WOW testere
Wow er en rynkekrem som reduserer synligheten av rynker og fine linjer i ansiktet.

Hvis dette høres ut som noe du kunne vært interessert i å prøve ut, så meld deg gjerne på ! For å bli kvalifisert til å vinne gaveposen må du følge disse punktene:

1. Lik Facebook-siden wrapsbydrage .

2. Bli med og legg til 15 venner i Facebook gruppen min som dere finner her.

3. Kommenter et "💚" i enten dette innlegget eller en av dem på Facebook slik at jeg vet at du vil være med.

Vinneren vil bli trukket og annonsert på Facebook Søndag den 30. Oktober. Altså kvelden før Halloween. Håper du vil være med på konkurransen!

#konkurranse #giveaways #gratis #itworks #gaver #mammablogg #mamma #Halloween

Nå får du en eske body wraps GRATIS!

Nå er det 2 for 1 på esker med body wraps ut denne helgen! Alle som kjøper en eske med body wraps får altså en hel eske med på kjøpet helt GRATIS.

Om du lurer på hva body wraps er og hvorfor du burde investere penger på det, så er dette et produkt som setter igang en prosess som kalles for lipolyse. Slik reduserer produktet mengden med fett som ligger lagret i fett cellene dine, slik at mange får den positive effekten med å gå inn flere cm på det området den brukes. Produktet brukes for å tømme kroppen for avfallsstoffer, noe som har en positiv helsemessig virkning. For mye avfallsstoffer lagret over lengre tid kan øke risikoen for kreft.

Når du går på en kur med body wraps er det veldig viktig å drikke store mengder med vann, slik at du ved hjelp av produktet skal klare å skille ut avfallsstoffene. Dette er også et produkt som funker best om man har et relativt sunt kosthold (lite vits i å tømme kroppen for avfallsstoffer om du har tenkt til å fylle på med nye med en gang), som gir en gylden anledning til dem som ønsker å snu om på kostholdet sitt og få en sunnere og bedre livsstil.

Legger ved mitt personlige resultat ved bruk av bare to esker med body wraps (8 wraps). Produktet strammer, toner og former kroppen samtidig som den reduserer synligheten til strekkmerker og cellulitter! Jeg er utrolig glad i disse produktene, siden jeg hittil ikke har hatt muligheten til å trene (pga sykdom) for å bli kvitt babyvekten etter fødselen. Om du trener samtidig som du bruker dette produktet får du en utrolig boost som gjør at resultatene ved trening kommer mye raskere.

Om du ønsker å finne ut mer om produktet kan du sende meg en melding for en uforpliktende prat, eller gå inn på nettsiden min her.

❗Tilbudet har blitt forlenget til 17. August kl 06:59.❗

#mammablogg #helse #mamma #fitness #baby #vekt #slanking #form #bodywraps #komiform #trening #kosthold #mat #hjelp #diet #foreldre #alenemor

Vinneren av sommerens Wrap-Giveaway

Vinneren av dennes sommerens konkurranse er Hanna Otteraaen, som stikker av med en eske med fire body wraps, til en verdi av 1162,50kr !

Jeg kommer til å ha flere konkurranser og giveaways på Facebook og på bloggen i fremtiden, så følg med fremover.

For større vinnersjanser og inspirasjon bli med i gruppen min It Works - Drage , på Facebook. Her gir jeg vekk produkter, kommer med tilbud og holder jevnlige konkurranser.

Ønsker alle en riktig god helg!

Konkurranse! Gir vekk en eske med bodywraps gratis

Siden det er sommer og ferie så setter jeg i gang en ny konkurranse hvor du kan vinne en hel eske med body wraps, altså 4 wraps til en verdi av 1162,50kr. Disse body wrapsene er helt fantastiske og er virkelig til å anbefale! Hva var dette body wraps greiene igjen, tenker du sikkert nå. Enkelt og greit så er det en stoffklut som toner, strammer og former kroppen din. Sammen med et sunt kosthold og litt mosjon får du utrolige resultater.

Selv har jeg gått inn 9 cm rundt livet, samtidig som jeg har gått ned 13 kg siden fødselen og det bare på 4 måneder! Om du vil vite litt mer om produktet kan du klikke deg inn på It Works under menyvalget mitt, eller lese mer om produktet på nettsiden min her.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

1. Lik facebooksiden : wrapsbydrage her.

2. Kommenter at du blir med på konkurransen!

Alle kan være med og vinneren vil bli trukket 30. Juli og annonsert på bloggen. Ønsker alle en strålende sommer!

#mammablogg #helse #fitness #giveaway #konkurranse #itworks #blogg #ferie

Body Wraps by It Works

Jeg jobber som en selvstendig distributør for firmaet It Works! International, hvor jeg selger kosmetikk produkter. Best selgeren vår er en fantastisk body wraps som har tatt verden med storm. Det som gjør dette produktet så spesielt er at det ikke finnes andre produkter på markedet som virker like raskt og effektivt som body wrapsene fra It Works. 

Body wraps er en stoff klut dekket med en botanisk urtemix som gir optimal oppstramming, toner og former det området på kroppen du bruker den på. Den reduserer også cellulitter, arr og strekkmerker, slik at huden blir glattet ut. Dette er først og fremst en detox kur, som tømmer området du bruker wrapsen på for avfallsstoffer samtidig som den har en slankende effekt. Det er veldig viktig at du drikker mye vann mens du holder på med en wrap-kur, for at urtemixen skal virke best mulig. Jeg er personlig avhengig av disse produktene, og har fått utrolige resultater etter fødselen. Jeg anbefaler veldig at du prøver å holde et sunt kosthold og at du er i fysisk aktivitet for å få raske resultater. Selv har jeg ikke hatt muligheten til å trene etter fødselen, siden jeg sliter med bekkenløsning, så mine personlige resultater kommer bare av å spise sunt, kombinert med disse produktene jeg selger. På kun 4 måneder har jeg gått ned 13 kg og inn 9 cm rundt magen. Jeg har hittil brukt 7 body wraps på magen og 1 på ryggen, men kommer nok til å bruke en god del til før jeg er fornøy.


Mitt personlige resultat etter 2 esker med Ultimate Body Applicator, Stretch Marks krem, Greens & Defining Gel (alle produktene finner du i nettbutikken min).
 

Jeg legger ved noen inspirasjons bilder fra kunder, som viser hva disse fantastiske produktene kan gjøre. Alle får litt forskjellige resultater ut ifra kropps fasongen, men urtemixen reduserer fett som ligger lagret inne i fettcellene slik at kroppen din tømmes for avfalsstoffer. På denne måten virker den slankende med at mange går inn flere cm på det området den brukes.

  

En pakke med body wraps inneholder 4 wraps, som du skal bruke med 72 timer mellomrom. Dette er en detox kur, og det er derfor veldig viktig å drikke mye vann både mens du har på deg en body wraps og de tre neste dagene for å få best effekt. Alle kundene mine mottar et dokument med instrukser fra meg etter bestilling av body wraps. Det er kjempe enkelt å bruke wraps, du får raske resultater og du kan ha den på under klærne dine. En body wraps kan du ha på deg fra 45 minutter til 8 timer, utifra hva du selv føler for.

Body Wraps er for både kvinner og menn, alle som ønsker å stramme opp kroppen! Har du noen spørsmål om produktene, eller ønsker å prøve dem ut selv kan du gå inn på nettsiden min http://www.drage.itworkseu.com/no, hvor du også finner mer informasjon om alle produktene.

 

#helse #fitness #itworks #komiform 

 

 

http://www.drage.itworkseu.com/no

Sunnhet til folket

Det er ingen hemmelighet at sunne mennesker har det best med seg selv. De fleste av oss vet at vi holder oss i form med å spise sunt, får mer energi og renere hud. Likevel er det ufattelig mange som velger å hive innpå med hamburger, pizza og brus. Selv om vi vet hva usunn mat gjør med kroppen vår, er det mange som velger det uten større bekymringer for hva det vil si å ha et sunt kosthold av en veldig enkel grunn. Det smaker jo så godt! Mennesker er svake vesner som faller for fristelser, meg selv inkludert.

De siste årene har det blitt gjort flere steg for å få oss nordmenn sunnere og i riktig retning av et sunt kosthold. Kiwi droppet først moms på alt frukt og grønt og med ordtaket "sunnhet til folket" tok de riktig steg i å få ned prisene på sunne matvarer slik at flere gjerne vil handle sunt. Nå får vi 7,5% i bonus på all fersk frukt og grønnsaker hos Kiwi og Meny er kommet med sunnehtsbonusen 7% på alt frukt, grønnsaker, grove brød og fersk fisk. Altså har flere store matkjeder tatt et riktig steg mot å gjøre sunn mat mer økonomisk og ettertraktet for folket.

I 2009 gikk Helsedirektoratet og Mattilsynet sammen og lanserte nøkkelhullordningen i Norge, hvor alle matvarer som er kvalifisert som et sunnere alternativ blir merker med et nøkkelhull. Dette ble satt i gang for at det skulle bli enklere for vanlige folk å velge sunne matvarer, uten å måtte ha for store kunnskaper om kosthold. Merket kan også finnes på matvarer jeg selv ikke ville anbefalt som sunne, slik som for eksempel Grandiosa, men så skal jo nøkkelhullsmerket bli brukt som en guide til å velge sunnere alternativer. Det betyr ikke at vi skal hive innpå med alt som har et nøkkelhull og tro at vi slanker oss.

Kunsten å spise sunt er egentlig ikke noe vanskelig. Vi trenger et balansert kosthold for at vi skal få i oss alt vi trenger av vitaminer, mineraler og næring generelt. Sannheten er at kroppen vår trenger både sukker, fett, karbohydrater og proteiner, men at vi ikke skal overdrive det. Når mange tenker på fett får de panikk og innbiller seg at alt som inneholder 2% fett eller mer er farlig, og enda verre ble det da karbohydrater ble shamet og lavkarbo bølgen begynte. Karbohydrater er ikke farlig... MEN, vi skal ikke spise for mye av det heller. Vil du slanke deg så legg vekt på proteiner og fiber fremfor karbohydrater og sukker, enkelt og greit.

Lett for deg å si tenker du sikkert nå. Jeg har et fryktelig søtsug slik som de aller fleste der ute, men jeg har likevel klart å gå ned 13 kg på 4 måneder (jeg gikk opp 26 kg under svangerskapet) ved å spise meg i form. Ikke kan jeg trene heller på grunn av plagene mine med bekkenløsning, så da snudde jeg om på kostholdet etter fødselen. Nå spiser jeg veldig sunt 3 uker i måneden og har en uke hvor jeg kan spise det jeg selv føler for (du kan selv tenke deg til hvorfor). Dette funker faktisk veldig bra. Blir søtsuget for ille, så finnes det flere oppskrifter med lavt innhold av fett og karbohydrater som kan dekke behovet. Sunn mat kan også være veldig godt om du planlegger hva du skal spise.

Ved å bytte ut noen enkle matretter med andre i kostholdet ditt kan du få i deg mer næring og samtidig komme i bedre form. Du vil også føle deg mer opplagt og føle at du har mer overskudd når du spiser sunt. Altså er det flere helsemessige årsaker til å legge vekk pizzaen og bytte den ut med fisk og grønnsaker. Kutt ut ferdig mat og spesielt mat som har vært fryst ned over lengre tid. Kjøp heller hele og rene råvarer og lag maten selv fra bunnen av. Nei det tar ikke så utrolig mye lengre tid, men ja det koster litt mer. Skaff deg bonus kortene til både Kiwi og Meny, så sparer du en del i måneden med å handle der.

Ønsker du å slanke deg anbefaler jeg også veldig å prøve ut body wraps. Disse er laget av kun økologiske produkter og har en detox effekt som både tømmer kroppen for avfallsstoffer og gir en slankende virkning. Body wraps kan du få kjøpt her.

Sunnhet til folket!

#mat #fitness #sunnhet #kosthold

Mine resultater med body wraps

Jeg jobber som selvstendig distributør for firmaet It Works, hvor hoved produktet vi selger er de fantastiske body wrapsene. Grunnen til at jeg ville begynne å selge disse produktene er først og fremst at jeg har brukt dem selv og sett de utrolige resultatene. Jeg brukte body wraps en del i fjor før jeg ble gravid, men så kom jo alt tilbake sammen med babyvekten i graviditeten. Etter at jeg måtte slutte å amme, begynte jeg på igjen med wraps og er så ufattelig fornøyd med resultatet hittil at jeg vil dele det med dere! Jeg har fremdeles langt igjen å gå, men nå går det i hvert fall fremover.

Under graviditeten gikk jeg opp 26 kg på grunn av at jeg var sengeliggende med bekkenløsning. Siden jeg har hatt så mye problemer med bekkenet mitt også etter fødselen har jeg ikke hatt mulighet til å begynne å trene enda. Dermed er jeg utrolig takknemlig for disse body wrapsene som har gitt meg en sjanse til å komme meg i bedre form på tross av sykdommen min.

Jeg spiser relativt sunt til vanlig, mens når jeg går på en wrap-kur så er jeg veldig streng med meg selv på hva jeg kan og ikke kan spise. Slik at jeg får de beste resultatene.

Hvilke produkter jeg har brukt:

- Stretch Marks i en periode på 3 måneder

- Body Wraps jeg holder nå på med min andre kur

- Defining Gel bruker jeg morgen og kveld de dagene jeg holder på å wrappe meg

-Greens i en periode på 1 måned.

Alle produktene kan kjøpes i nettbutikken min og akkurat nå har jeg et tilbud på body wraps hvor du får 2 for 1 på alle pakker, som avsluttes i morgen kl 06.00. Så hiv deg på dette tilbudet du også og bli fornøyd med kroppen din igjen, om det så er etter fødselen du sliter eller om du bare har et ønske om å stramme opp litt.

Du finner produktene på denne nettsiden.

Her kan du også se hva produktene har gjort for strekkmerkene mine etter fødselen. Slik ser altså en mamma mage ut etter en hard fødsel... Strekkmerker er ikke enkle å bli kvitt, men nå har jeg brukt Stretch Marks kremen jeg selger i 3 måneder, og sammen med body wraps er de altså nesten helt borte! (Beklager dårlig kvalitet på bildene)

Jeg kommer nok til å bruke 2-3 wrap kurer til før jeg blir fornøyd, men nå ser jeg i hvert fall mye bedre ut en hva jeg gjorde for 3-4 måneder siden. Målet er at jeg kan være stolt over kroppen min igjen til vinteren, og at til neste sommer skal jeg være i bedre form en hva jeg var før graviditeten.

Har du spørsmål om produktene må du gjerne fyre løs!

#helse #fitness #slanking #kropp #diet #velvære #skjønnhet #komiform #bodywraps

2 for 1 på body wraps!

Hva er body wraps og hvorfor trenger du det, tenker du nå. Vel body wraps er kort fortalt en stoff klut dekket med en botanisk urtemix (kun økologiske ingredienser), som strammer, toner og former kroppen. Disse wrapsene er kjempe enkle å bruke og gir veldig fort raske resultater. Du kan ha den på fra 45 minutter til 8 timer, hvor resultat vil vises allerede etter 45 minutter.

I dag har jeg et kjempe tilbud på de fantastiske body wrapsene! For hver eske du kjøper får du en til med på kjøpet, helt gratis. Disse produktene er litt dyre originalt, så du sparer veldig mye på det.

I hver eske er det 4 body wraps, altså får du 8 body wraps til kun 697,50kr.

Produktene finner du på nettsiden min her.

Resultat etter kun 4 body wraps 💚

#bodywraps #helse #skjønnhet #diet #slanking

Vil du oppnå økonomisk frihet?

Har du alltid hatt et ønske om å være din egen sjef og kontrollere din egen arbeidstid? Ved å registrere deg som selvstendig distributør hos It Works! vil du ta det første steget mot dette målet. Som en distributør har du ingen forpliktelser og du jobber nøyaktig så mye som du selv vil. Dette er en super grei og lett jobb du kan ha på siden av studiet eller i tillegg til den jobben du allerede har.

Produktene vi selger er fantastisk og er veldig ettertraktede, derfor trengs det stadig flere distributører. Best selgeren vår, Ultimate Body Applicator, er en body wraps med en botanisk urtemix som former, toner og strammer opp de områdene du bruker den på. Alle produktene er økologiske og de aller fleste har fått fantastiske resultater ved å prøve dem ut.

Som distributør får du 15% av hva dine lojale kunder kjøper og 45% om det er andre kunder som bestiller produkter via din nettside. Altså er det opp til deg hvor mye du ønsker å tjene. I tillegg har firmaet mange fantastiske bonuser og kampanjer hvor du kan tjene mye på.

Akkurat når har vi en kampanje på gang hvor alle nye og gamle distributører kan vinne seg en plass på verdens femte største cruise ship, hvor alt blir betalt for. Dette er bare for distributører rundt om i hele verden, og ingen andre enn dem som jobber for It Works har muligheten til å bli med !

Som du ser er det bare gode fordeler ved å bli en distributør, og du har ingenting å tape på det. Det er ingen bindingstid og du jobber nøyaktig hvor mye du vil, når du vil og hvor du vil.

Hvis dette høres spennende ut, ta en titt innom nettsiden min: http://www.drage.itworkseu.com/no

Send meg gjerne en email via nettsiden om du vil ha mer informasjon eller lurer på hvordan du kan bli med.

#itworks #entrepreneur #jobb #økonomi

Elsker hudpleie serien min

Den siste måned har jeg bare brukt hudpleie serien til It Works!, og resultatet er jeg kjempe fornøyd med. Produktene jeg bruker er:

- Cleanser til å vaske ansiktet med

-Repairage ansikts krem

- Lip & Eye kremen

- Facial

De tre første produktene bruker jeg morgen og kveld, og en gang i uken bruker jeg en Facial maske for å gi huden min en dyp fuktighet. Tidligere slet jeg mye med tørr hud, men etter at jeg begynte å bruke Facial har jeg fått en fin fuktighet som holder seg lenge.

- Bildet er tatt i dagslyset på terrassen

Hvilken hudpleie serie bruker du?

#skjønnhet #hudpleie #sminke

Vinn GRATIS Body Wrap & Facial

Siden det tross alt er Green Friday i dag, så føler jeg meg gavmild og vil gi vekk en gratis body wrap og en facial wrap til en heldig person.

For å være med i konkurransen må du gå inn på Facebook gruppen min for å delta, den finner du her:

https://www.facebook.com/groups/263146437355827/

Hva du trenger for å være med i trekningen er:

🍀 Bli med i Facebook gruppen: It Works - Drage

🍀 Inviter 15 Facebook venner til å bli med i gruppen

🍀 Kommenter under bildet: "Invitert"

Vinneren vil bli trukket i morgen kl 12.00

Lykke til!

KOM I FORM TIL SOMMEREN

Vi ønsker oss alle den perfekte beach bodyen som vi kan være stolte av og vise frem til sommeren. Hoved problemet til de fleste er vel mangel på motivasjon og lite tro på seg selv. I stedet for å høre på den lille negative tanken som sier at du ikke kommer til å klare det, sett deg flere små del-mål slik at du ikke har så lang vei å gå at du mister motet.

Hvordan kan du bli den beste versjonen av deg selv?

Ved å følge disse 3 enkle stegene kan du klare å få den kroppen du alltid har ønsket deg, samtidig som du vil få en sunnere og bedre livsstil.

1. Bli med på 90-dagers utfordringen !

Invester i et par esker med body wraps og begynn med å wrappe deg før du starter opp med treningen. Slik tømmer du kroppen din for avfallsstoffer og får en fresh start som vil gi deg raskere resultater.

Hvis du tar en kur med wraps i måneden (en kur varer 12 dager), vil du få fortere resultater av treningen og det vil ikke føles like hardt å komme seg i mål.

2. Prøv å få inn en normal trenings rutine.

Begynn å tren minst 1-2 ganger i uken. Om du ikke liker å trene inne på trenings studio, så kan du ta deg en joggetur ute i naturen eller ta deg en lengre fjelltur i bratt terreng. Det aller viktigste er at du beveger kroppen i et middels høyt tempo minst 1 time, 2 ganger i uken.

Etter hvert som kroppen blir vant til å trene kan du også øke mengden med aktiviteter i uken.

3. Gjør en forandring med kostholdet ditt.

Det betyr ikke at du trenger å hive deg på noen syke dietter eller at du må gjøre noen drastiske forandringer. Bestem deg for at den første måneden du begynner å trene igjen, skal du ikke drikke alkohol eller gå ut å feste i helgene. Det er 30 dager, det klarer du! Kutt ut de verste sukker kildene, altså ikke spis sjokolade og snop og holde deg unna brus. Klarer du dette er du på god vei til et bedre kosthold!

Etter at du er kommet inn i en treningsrutine, gjør det ikke så mye om du tar deg et glass vin eller en sjokolade en gang i blant, det er viktig å kose seg av og til slik at du vil klare å opprettholde et sunt kosthold som vil vare.

Klarer du å følge disse stegene vil du garantert se store resultater etter 3 måneder. Og så fort man får resultater, jo gøyere og enklere blir det å fortsette med både trening og et sunt kosthold.

Hårpleie tips

De fleste av oss ønsker lengre, sunnere og sterkere hår. Det finnes mange produkter der ute som alle lover det resultatet vi er på utkikk etter, men som aldri blir like bra som de lover.

Å finne de rette produktene som passer til din hudtype/hårtype/livsstil er ikke alltid enkelt. Derfor vil jeg anbefale de produktene som har fungert på meg og mine venner.

1. Hair Skin Nails fra It Works

Dette produktet er en absolutt favoritt blant alle som prøver det ut. En boks kommer med 60 tabletter, og alt du trenger å gjøre er å ta to om dagen og resten vil gjøre seg selv.

Håret vårt vokser gjennomsnittlig 1 cm i måneden. Med hjelp av Hair Skin Nails vil håret ditt bli lengre fortere, men også bli sterkere og sunnere. Produktet består av bare naturlige ingredienser som er med på å pleie og behandle håret på en sunn måte.

Dette bilde er av en venninne av meg som brukte produktet i en måned. Håret hennes vokste 3,5 cm den første måneden hun begynte på produktet og nå bruker hun det fast.

2. Lush sin hårpleie serie.

Lush er en organisk kosmetikk kjede som lager alle produktene sine selv i butikken fra organiske ingredienser. Jeg elsker hårkuren som heter Jasmine and Henna Fluff-Erase, den bruker jeg selv en gang i uken/ annen hver uke ut ifra behov. De selger også shampoo, conditioner og forskjellige type bade såper og bade skum.

For meg er det viktigste med produkter jeg skal bruke på kroppen min at de er laget av naturlige produkter og er så skånsomme som mulig. Jeg bruker både Hair Skin Nails fra It Works og Hårkuren fra Lush, og er strålende fornøyd med hvordan håret mitt er i dag.

2 for 1 på Body Wraps!

Nå er det et super tilbud på de fantastiske Body Wraps`ene om du kunne tenkt deg å prøve det ut før sommeren. Kjøper du en pakke med Ultimate Body Applicator som inneholder 4 wraps, får du en ekstra pakke med på kjøpet helt GRATIS2! Det betyr at du får da totalt 8 wraps du kan bruke for å forme kroppen til sommeren.

Om du melder deg inn som en lojal kunde i dag, får du da disse 2 pakkene til bare 697,50 kr! Hva vil det si å være en lojal kunde? Om du melder deg opp som lojal kunde får du 40% avslag på alle produktene vi selger. Da vil du få tilsendt produkter som du selv velger, en gang i måneden over en periode på 3 måneder. Du kan selv logge inn på din side og forandre bestilling hver måned om det er noen nye produkter du ønsker å prøve ut. Etter disse 3 månedene kan du stoppe sendingen, eller velge å fortsette ut ifra ditt behov.

Om du ikke ønsker å bli lojal kunde, men kunne tenkt deg å prøve produktene kan du få kjøpt dem til original pris. Da blir dette tilbudet med wraps 1162,50 kr.

Tilbudet varer i dag og i morgen og kan bestilles på: http://www.drage.itworkseu.com/no

 

It Works! Har du prøvd den crazy body wrappen?

It Works! er et internasjonalt kosmetologisk firma som ble startet opp i Amerika i 2001 og drives av selvstendige distributører som selger produktene for firmaet. På veldig kort tid ble produktene utrolig populære på grunn av de raske effektene kundene fikk ved å bruke dem, og nå har vi distributører som jobber i mange forskjellige land. I de siste to årene har dette blitt veldig populært i Norge også, og flere får øynene opp for produktene vi selger.


Best selgeren til firmaet er den fantastiske body wrap`en som heter Ultimate Body Applicator. Body Wrap`en består av en tynn klut som er dekket med en naturlig plante og urte krem som både former, toner og strammer opp kroppens problem områder. Denne wrappen renser kroppen for avfallsstoffer og bryter ned fett i fettcellene, som er grunnen til den raske effekten man får ved å bruke dem. Om du trenger litt motivasjon til å komme skikkelig i gang med treningen og et sunnere kosthold, anbefaler jeg deg veldig å prøve ut en wrap kur. Den består av 4 wraps som du skal ta med 72t mellomrom. Ut ifra hvilken livsstil du har fra før og kropps fasongen din, kan det ta alt fra 1 wraps til 8 før du får resultater du kan være fornøyd med. De fleste går inn i cm med 1 til 4 wraps.Andre produkter som er veldig populære er blant annet Defining Gel, som passer perfekt sammen med Body Wrap`en. Den kan du smøre på stort sett hele kroppen og er en krem som gir god fuktighet samtidig som den reduserer forekomsten av cellulitter og virker oppstrammende på kroppen. Så har vi en fantastisk hud produkt serie, med fuktighets givende kremmer og produkter som renser og toner huden.

Høres dette ut som noe du kunne tenkt deg å prøve, så gå inn på hjemmesiden min for å lære mer om produktene eller send meg også gjerne en melding!

http://www.drage.itworkseu.com/no

 

Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits