Christine Drage

www.christinedrage.blogg.no

Daniel Wellington

Da var den nye klokken levert, under 24 timer etter at jeg bestilte den! Det er jo helt fantastisk, spesielt med tanke på at frakt er gratis på nettsiden deres. Jeg er strålende fornøyd og anbefaler deg å besøke hjemmesiden og sjekke ut det fantastiske utvalget.

Frem til 11. Juni får du med en gratis reim på kjøpet av en klokke, så trenger du en klokke er det bare å løpe å kjøpe!

Hjemmesiden finner du her:

Daniel Wellington

Det som er så spesielt og bra med akkurat disse klokkene er at de kommer med utskiftbare stropper som gjør klokkene unik. Dermed kan du bytte utifra hvilket humør og antrekk du har på deg, og alltid ha det lille tilbehøret som gjør et antrekk komplett.

#mote #fashion #danielwellington

Velvære og kvelds spa

Som en alene mor blir det ikke mye alene tid, eller såkalt mammatid og avslapning. For det meste er babyen med meg over alt, men heldigvis er hun en enkel jente å legge. Da blir det mulig for meg å kose meg litt ekstra før jeg også kryper til sengs.

Jeg er helt besatt av bade såper, og elsker alt med duft og farge. Den beste investeringen jeg har gjort hittil var da jeg kjøpte badekaret. Det gjorde jeg måneden etter at jeg fant ut at jeg var gravid, som en gave til meg selv. Siden jeg regnet med at den nye tilværelsen som en mor kom til å bli veldig slitsom, ville jeg slappe av mest mulig under svangerskapet. Jeg angrer ikke et sekund på det.

Har du et badekar er det enkelt å ha en velvære kveld hjemme. Såpene og bade skummet jeg kjøper er alltid hos LUSH, hvor alle produktene er økologiske og blir laget i butikken. De har et fantastisk utvalg av produkter, og jeg kjøper også shampoo, conditioner og body lotion derfra.

Litt hverdags luksus er det kjekt å unne seg av og til.

#spa #velvære #relax #inspirasjon

Klippet mamma frisyre

Siden jeg lenge har lengtet etter å få gjort noe nytt med håret, kom jeg meg endelig til frisøren i dag. Denne gangen ble det klipp i stedet for farge. Jeg er litt redd babyen skal bli forvirret om jeg gjør noe altfor drastisk med håret, så foreløpig tror jeg at jeg skal ha det naturlig. Både jeg og min mor fikk klippet oss i dag, hvor vi byttet på å holde babyen mens den andre satt i frisør stolen. Selv gikk jeg for en litt mer voksen frisyre denne gangen og klippet vekk store deler av det lange håret mitt.

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet, selv om det ble ganske kort. Er egentlig veldig deilig å ha håret kort når man har fått baby. Før syntes jeg det var teit når ferske mødre klippet håret sitt kort etter fødselen og skaffet seg såkalte "mamma frisyrer", men nå ser jeg det praktiske i det. Det er så deilig å slippe å konstant ha håret satt opp i strikk, slik som jeg har gjort siden fødselen. Det skal liksom så lite til før babyen setter armene fast i håret når det henger langt ned over brystet.

Så nå er vi begge stylet og fresh til mai måned! Det er så deilig når mai begynner, da blir det som oftest varmere ute og sommeren er rett rundt hjørnet.

#mamma #familie #nyfrisyre #hår

Jeg savner å gjøre noe med håret

Opp gjennom årene har jeg farget håret mitt så mange ganger at det er et mirakel at jeg fremdeles har hår på hodet. Jeg begynte å farge håret i 8'ende klasse, til tross for min mor sine mange innvendinger angående saken og har hatt alt mellom platina blondt og svart.

Selv er jeg ikke helt sikker på hva jeg liker best, men har alltid elsket håret mitt når det har vært rødt. Den eneste grunnen til at jeg alltid farger det tilbake er at det er sykt strevsomt samtidig som det sliter mye på håret å opprettholde en skinnende og glansfull rød farge.

Siden jeg ble gravid og frem til nå har jeg hatt min vanlige (kjedelige) brun farge, og det kribler i meg for å få en forandring. Det at jeg ikke har gjort noe med håret mitt på nesten et år nå, har gjort det mye sterkere og finere også.

Så på en måte har det jo vært positivt selv om jeg føler meg kjedelig. Som naturlig brunette er vel det kanskje det jeg kler best også. Kanskje jeg bare burde klippe det og prøve ut en ny frisyre i stedet for å slite det i stykker nå som jeg har sunt hår for en gangs skyld.

Christine Drage

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er hovedsakelig en mammablogger men skriver også om helse, kosthold og produktene jeg selger. For kontakt eller samarbeid, send mail til christinedrage.itworks@gmail.com.

Kontakt meg

christinedrage.itworks@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits